Föreningar med fokus på missbruksproblematik

Många föreningar arbetar med missbruksproblematik. En del föreningar erbjuder en mötesplats med aktiviteter och stöd för personer med missbruksproblem.

Arbetar din förening med missbruksproblematik kan det finnas flera olika stöd som du kan söka.

Stöd som kan vara relevanta för din förening: Föreningar med fokus på missbruksproblem (13)

Socialstöd

Föreningsstöd från socialförvaltningen
Vi ger bidrag till ideella föreningar som vänder sig till medborgare från flera stadsdelsområden. Bidraget är ett stöd till föreningar som kompletterar socialtjänsten.

Stöd för lokaler

Lokalhyressubvention för stadens lokaler
Det finns möjlighet att ansöka om subventionerad eller avgiftsfri hyra i stadens lokaler och anläggningar, om ni uppfyller rätt kriterier. Stödet kallas formellt "Subventionerad taxa och nolltaxa” ...

Stöd till lokala verksamheter

Föreningsstöd i Bromma
Bromma stadsdelsnämnd kan bevilja föreningsstöd till ideella föreningar och organisationer i stadsdelen.

Föreningsstöd i Enskede-Årsta-Vantör
Föreningar och organisationer i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör kan ansöka om föreningsstöd från Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsnämnd. Stödet ges som verksamhetsstöd eller aktivitetsstöd.

Föreningsstöd i Farsta
Ideella föreningar med verksamhet och aktiviteter inom Farsta kan få föreningsstöd. Farsta stadsdelsnämnd betalar ut stödet.

Föreningsstöd i Hägersten-Älvsjö
Driver du en lokal förening i Hägersten-Älvsjö? Då kan du ansöka om stöd från Hägersten-Älvsjös stadsdelsnämnd. Stödet ges som verksamhetsbidrag eller arrangörsstöd.

Föreningsstöd i Hässelby-Vällingby
Hässelby–Vällingby stadsdelsnämnd ger årligen stöd till ideella föreningar som bedriver verksamhet och aktiviteter inom stadsdelsområdet.

Föreningsstöd i Rinkeby-Kista
Ni som driver en ideell förening med verksamhet riktad till invånarna i Rinkeby-Kista stadsdelsområde kan ansöka om bidrag till er verksamhet eller aktivitet från Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd.

Föreningsstöd i Spånga-Tensta
Ni som driver en ideell förening inom Spånga-Tensta stadsdelsområde kan ansöka om bidrag till er verksamhet från Spånga-Tensta stadsdelsnämnd.

Föreningsstöd på Kungsholmen
Driver du en lokal förening i Kungsholmen? Då kan du ansöka om stöd från Kungsholmens stadsdelsnämnd. Stödet ges som projektbidrag eller arrangörsstöd.

Föreningsstöd på Norrmalm
Ni som driver en ideell förening inom Norrmalms stadsdelsområde kan ansöka om bidrag till er verksamhet från Norrmalms stadsdelsnämnd.

Föreningsstöd på Södermalm
Ni som har en ideell förening på Södermalm kan ansöka om ekonomiskt bidrag till er verksamhet från stadsdelsnämnden.

Föreningsstöd på Östermalm
Östermalms stadsdelsnämnd ger stöd till ideella föreningar med verksamhet och aktiviteter inom stadsdelsområdet.